Klárisok

Korzenszky Klára énekesként és gyermekpszichológusként egyaránt fontosnak tartja a játék és a mese szerepét a gyermekek egészséges személyiségfejlődésében.

KLÁRISOK

KLÁRISOK

Gyermekműsoraiban jól ismert gyermekdalaink és mondókáink gyöngysorként felfűzve,  szövegeik, dallamaik és szimbólumaik segítségével,  szinte önmaguktól rendeződnek egységes egésszé. A koncertek során a gyermekpszichodráma módszereit felhasználva a fantáziára, szerepjátékra, valamint a mintha-élményre helyezve a hangsúlyt közös énekléssel, játékkal, interaktív módon, együtt alkotjuk meg a mindannyiunk számára biztonságos útmutatásként szolgáló mesét.

 
 
 

A zenekar tagjai:
Korzenszky Klára – ének
Buzás Attila – koboz, saz, csellótambura
Eredics Dávid – szaxofon, tambura, kaval, klarinét, furulya, tilinkó
Porteleki Áron – brácsa, derbuka, tapan, ütőhangszerek

 

Műsorok:

Szerelemcsütörtök dobszerda: Jól ismert énekes-táncos népi játékaink és dalaink gyöngysorként felfűzve,  szövegeik, dallamaik és szimbólumaik segítségével,  szinte önmaguktól rendeződnek egységes egésszé az „örök mese” fonalán.

Kerekégenjáró: Jól ismert énekes-táncos népi játékaink és dalaink az égitestszabadító tündérmese fonalán gyöngysorként felfűzve, a hős Napvitéz vándorútja mentén rendeződtek a szimbólumok kapcsolódásával egységes egésszé.

 

Bővebb információ:

www.klarisok.hu

https://www.facebook.com/klarisokmesekoncert

https://www.youtube.com/watch?v=zO7WvilHcoU

nepzene_isinepzene_ovi

 

 

 


Nincs esemény